Wij maken u een digitaal bladerbare brochure!

Tegenwoordig is het belangrijk om als bedrijf innovatief uit de hoek te komen, om de bezoekers van uw website aangenaam te verrassen en om meer verkoop te genereren via uw folder of catalogus.

Wij zorgen ervoor dat uw gewone PDF folder, catalogus of magazine een interactieve belevenis wordt voor de bezoeker van uw website. Door multimedia animaties toe te voegen, wordt uw online folder een aangename, gebruiksvriendelijke en attractieve belevenis.
Door de integratie van hyperlinks in uw online folder wordt de lezer op een subtiele wijze naar bepaalde delen van uw website geleid. Producten uit uw online folder kunnen gekoppeld worden aan uw webwinkel. Er kunnen (tijdelijke) promotie acties gelinkt worden samen met bestelformulieren. En het toevoegen van foto slideshows, video's of animaties kan het wow gevoel nog behoorlijk verhogen.

Dit alles zal ertoe leiden dat uw interactieve online folder met meer aandacht bekeken wordten zal uw verkoop op een aangename manier stimuleren.

Uw digitale bladerbare folders en magazines zijn volledig compatibel met iPad en andere tablets en ook geschikt voor mobiele toestellen en iPhone.

U hoeft ook geen zware PDF bestanden meer te mailen. U plaatst de link in uw mail bericht en de ontvanger heeft onmiddelijk toegang tot uw online folder.

Of doe een marketing mailing naar uw klanten en publiceer uw digitale folder op een offline drager zoals een CD-ROM of USB stick.